sisteme de cantarire industriala, sisteme de control acces, sisteme de pontaj electronic, sisteme supraveghere video, interfoane video & audio, automatizari industriale, sonorizare industriala si automate vocale, tehnologie led

Animatia in Flash nu s-a putut incarca! Instalati ultima versiune de Flash Player.

Automatizari industriale

Executam instalatii de automatizare a proceselor tehnologice industriale, urmarire si control de la distanta a parametrilor de functionare a anumitor instalatii automate, modernizam instalatiile vechi de automatizare cu cele mai noi metode si mijloace tehnice disponibile la nivel mondial.

Executam instalatii electrice pentru curenti slabi : cablare transmisie date, cablare si implementare sisteme alarme incendiu, cablare difuzare programe audio (muzica si anunturi).

Prestam servicii in domeniul automatizarii, monitorizarii si controlul proceselor industriale. Oferim solutii de automatizare si control, echipamente si sisteme concepute pentru a imbunatati performantele oricarei afaceri.
Optimizarea si automatizarea proceselor industriale inseamna productivitate si eficienta mai mare, costuri mai mici pentru beneficiar.

Pentru domeniul hotelier, avem oferte interesante in ceea ce priveste automatizarea si managementul unui hotel sau pensiuni. Energy Saver se numeste sistemul. Incepand de la accesul in camere, ce se realizeaza cu un card, cu acelasi card se obtine accesul la aparatura din camere: televizor, aer conditionat, iluminat, etc. Softul ce insoteste acest sistem, poate fi de un real ajutor conducerii sau compartimentului de receptie din hotel, prin urmarirea si supravegherea mai usoara a gradului de ocupare al camerelor, economisirea de energie, camera ocupata sau nu, etc.Cuvinte cheie: instalatii de automatizare, urmarire si control de la distanta, instalatii automate, modernizare instalatii automate, cablare transmisie date, cablare si implementare sisteme alarme incendiu, cablare difuzare programe audio.

html css