sisteme de cantarire industriala, sisteme de control acces, sisteme de pontaj electronic, sisteme supraveghere video, interfoane video & audio, automatizari industriale, sonorizare industriala si automate vocale, tehnologie led

Animatia in Flash nu s-a putut incarca! Instalati ultima versiune de Flash Player.

Sisteme de control acces

Societatea S.C. Robomat S.R.L. Timisoara, vinde si instaleaza sisteme de control acces performante ce ofera siguranta si stabilitate in functionare pentru clientii nostri. Sistemul este format din una sau mai multe centrale de acces la care sunt conectate unul sau mai multe cititoare de carduri - daca accesul se face pe baza de card de proximitate sau card magnetic; Cititoare de amprente digitale, daca accesul se face pe baza compararii amprentei memorate cu amprenta prezentata; Sistemul mai poate dispune de dispozitive dotate cu o tastatura de la care se formeaza un cod de acces. Pentru marirea gradului de siguranta, accesul se poate efectua, de exemplu, cu card + cod numeric; amprenta + card; amprenta + cod numeric si alte variante ale acestora. Usile si caile de acces se pot bloca cu ajutorul unor yale electromagnetice si se vor debloca numai cānd sistemul recunoaste cardul, amprenta sau codul respectiv iar softul cu care comunica aceste dispozitive, inregistreaza cu exactitate ora si data cānd a fost accesat si de catre cine. Softul de acces asigura managementul accesului intr-o cladire in conditii foarte bune, astfel se poate sti in orice moment cine a intrat/iesit din cladire; softul realizeaza controlul cailor de acces in cladiri sau birouri, acces diferentiat in functie de persoana sau compartiment. Sunt furnizate rapoarte de acces: cine intra, cine iese, la ce ora,etc. Se poate suspenda/atribui accesul anumitor persoane pe anumite cai de acces.

Numarul de utilizatori ce pot fi memorati de sistem poate fi de pāna la zece mii de persoane iar evenimentele inregistrate de echipament - cu data/ora/persoana - este de pāna la treizeci de mii. Sistemului i se poate adauga camere video de supraveghere care vor inregistra imagini din momentul accesarii cititoarelor sau inregistreaza in permanenta imagini din locul respectiv, 250 ore de inregistrare continua. Softul de acces dispune de interfata WEB, prin intermediul caruia se poate urmari live, prin reteaua proprie de date a firmei sau pe internet, de la distanta, traficul de persoane dintr-o cladire.

Dispozitivele de control acces pot fi de exterior sau de interior. Cele de exterior au carcasa metalica, antivandal, rezistente la socuri si conditii meteo deosebite.Vindem si instalam sisteme de acces cu taxare, pe baza de bilete de intrare, carduri magnetice sau jetoane, pentru acces pe stranduri, stadioane, sali de sport, etc.

Putem instala dispozitive de control acces pentru autovehicole in parcari private, garaje, etc. la care accesul este controlat cu bariere automate, de 2; 3; 4; 5 si 6 metri; actionarea barierelor se poate face cu card de proximitate, telecomanda sau chiar cu telefonul mobil al fiecarui utilizator. De asemenea sistemul poate fi completat cu un dispozitiv de recunoastere automata a numarului de inmatriculare a autovehicolelor, bariera se ridica doar atunci cānd numarul masinii este indentificat de sistem cu un numar memorat anterior, in acest caz nemaifiind nevoie de card sau telecomanda.

Deoarece se pune tot mai mult accentul pe economisirea de energie electrica in toate domeniile, avem oferte interesante in aceasta directie pentru domeniul hotelier, astfel: In loc de cheia clasica pe care o primeste clientul pentru a intra in camera, primeste un card cu care poate deschide usa, poate avea acces la curentul electric in camera, poate face diferite plati in hotel, etc.

Bariera auto
Bariera auto
Cititor amprenta digitala
Cititor amprenta digitala
Turnichet inox
Turnichet inox
Card acces
Card acces
Cititor card acces
Cititor card acces
Turnichet unic sens
Turnichet unic sens


html css