sisteme de cantarire industriala, sisteme de control acces, sisteme de pontaj electronic, sisteme supraveghere video, interfoane video & audio, automatizari industriale, sonorizare industriala si automate vocale, tehnologie led

Animatia in Flash nu s-a putut incarca! Instalati ultima versiune de Flash Player.

Sonorizare industriala

Comercializam echipamente si executam instalatii de sonorizare industriala, pentru diverse suprafete, mici sau mari; interioare sau exterioare. Proiectam si executam instalatii de sonorizare, pentru: Hale industriale; Depozite diverse; Centre comerciale; Cladiri de birouri; Scoli; Spitale; Institutii publice sau mijloace de transport persoane. Echipamentele sunt de ultima generatie, foarte performante si pot asigura sonorizarea in conditii optime a unor suprafete incepând de la zeci de metri patrati pâna la zeci de mii de metri patrati. Echipamentul se poate configura dupa specificatiile clientului, dar configuratia de baza, cuprinde:


Producem si instalam Automate Sonore, aceste echipamente produc un semnal sonor sau chiar mesaje cu sinteza vocala, la anumite intervale orare, programate de catre utilizator - 64 de programe in 24 de ore. Din momentul in care este programat, sistemul repeta automat, zilnic, programele memorate, la intervalele orare stabilite si nu are nevoie de supraveghere din partea unui operator uman. Dispozitivul se poate utiliza pentru anuntarea pauzelor de masa, inceputul si sfârsitul programului de lucru sau orice eveniment ce trebuie evidentiat ciclic, la anumite intervale orare. Domenii de utilizare: Scoli; universitati, spitale, institutii publice, etc.

Statie amplificare 300W
Statie amplificare 300W
Microfon cu suport
Microfon cu suport
Difuzor de tavan
Difuzor de tavan
Difuzor pentru exterior
Difuzor pentru exterior


html css